+4 0374 039 975

office@modularplus.ro

Str. Ștefan cel Mare 152-154

Sibiu, România

Luni - Vineri

9.00 - 17.00

Servicii

Servicii integrate

Modular Best oferă o gamă completă de servicii în principiul one - stop - shop, lăsând posibilitatea beneficiarilor de a se concentra pe activitatea lor de bază. Nu încercăm să impunem o anumită soluție tehnică ci să găsim împreună cele mai bune soluții personalizate proiectului dumneavoastră.

PREMIUM CUSTOMIZED DESIGN insemna adaptarea produselor si serviciilor pe nevoile particulare ale fiecarui beneficiar.   

Consultantii nostrii investesc timp pentru a intelege activitatea fiecarui client.

Arhitectii nostrii proiecteaza fiecare obiectiv conform particularitatilor individuale ale fiecarui beneficiar si personalizeaza produsul astfel incat sa serveasca intocmai nevoilor si sa se incadreza in bugetul dat.

Fiecare proiect este produs cu grija maxima la detalii urmarind cu atentie intregul proces si invitand clientii sa participe si sa vizioneze fiecare etapa in parte.

Livrarea si montajul se efectueaza cu echipe specializate cu atentie maxima la programul beneficiarilor astfel incat sa activitatea la locul livrarii sa fie cat mai putin perturbata iar timpul de punere in functiune sa fie redus la maxim.    

Colaborarea cu clientii nostrii nu se incheie la livrarea produselor ci le stam alaturi pentru a oferi mentenanta, consultanta si diverse servicii aditionale a ajuta in permanenta la buna desfasurare a activitatii acestora.

Arhitectură

Proiectare

Producție

Transport

Montaj

Mentenanță