Servicii integrate

Servicii integrate

Modular Best oferă o gamă completă de servicii în principiul one - stop - shop, lăsând posibilitatea beneficiarilor de a se concentra pe activitatea lor de bază. Nu încercăm să impunem o anumită soluție tehnică ci să găsim împreună cele mai bune soluții personalizate proiectului dumneavoastră.

Mai mult

Site management

Site management

Serviciul de inchiriere si Site Management este oferit ca o integrare a mai multor componente necesare desfasurarii activitatii intr-un santier. Modular PLUS pune la dispozitia beneficiarilor nostrii un Manager de Proiect care ajuta echipa de management din santier preluandu-i sarcinile administrative si oferindu-i un singur punct de contact pentru o gama variata de sarcini personalizate nevoilor fiecarui obiectiv:

  • Containere personalizate, mobilier si spatii de depozitare
  • Toalete ecologice, garduri mobile, fose septice
  • Generatoare, surse de iluminat, surse de apa
  • Logistica - Macarale, transport, echipamente de manipulare
  • Servicii IT, comunicatii si retele
  • Servicii de Paza, Catering. 

Mai mult

Avantajele construcțiilor modulare


FIABILITATE

Construcțiile modulare personalizate isi pastreaza modularitatea si disponibilitatea constructiilor modulare clasice insa nu platesc tributul unor dimensiuni date ale modulelor fabricate pe scara industriala. Fiecare modul se proiecteaza individual in functie de necesarul real, viziunea beneficiarului si bugetul disponibil.


EFICIENȚĂ

Fiind construite off-site, in linia de productie, constructiile modulare reprezinta cea mai rapida si eficienta solutie constructiva. Beneficiarii nu sunt deranjati de un santier care sa dureze luni de zile. Modulele prefabricate sunt transportate si asamblate la locul livrarii, viteza de executie fiind de peste 150 mp/ zi. In cazul in care necesitatile unui beneficiar se schimba, constructiile modulare pot fi usor relocate sau readaptate unei alte destinatii.


COST REDUS

Construcțiile modulare au un cost de execuție redus față de construcțiile tradiționale. In functie de solutia proiectata, materialele folosite, timpul de executie, constructiile modulare sunt de obicei cu 30-50% mai ieftine decat constructiile clasice.