+4 0374 039 975

office@modularplus.ro

Str. Henri Coanda nr. 18A

Sibiu, România

Luni - Vineri

9.00 - 17.00

Galerii

Containere modulare
Containere modulare

Containere modulare

Vezi galerie

Constructiile modulare reprezinta cea mai eficienta modalitate de a obtine un spatiu locativ imediat. Containerele locative pot fi folosite de la module simple pentru uz individual pana la contructii modulare complexe etajate:

 • spatii administrative - birouri, spatii de productie, spatii de depozitare, etc
 • solutii pentru educatie - scoli, gradinite, crese, etc.
 • spatii comerciale, turism
 • constructii modulatre pentru locuit,
 • spatii sociale - cantine, centre de zi, spatii de recreere

Modular Plus proiecteaza si construieste containere locative personalizate nevoilor fiecarui beneficiar, avand diverse dimensiuni, dotari, nivele de izolatie, aspect interior sau exterior.

Corturi modulare
Corturi modulare

Corturi modulare

Vezi galerie

 Producem spații creative și funcționale pentru recepții, catering, saloane VIP, evenimente sportive și expoziții. Conceptia fiecarei solutii se face individual pentru a se potrivi nevoilor și cerințelor dvs.  La noi veți găsi cortul potrivit pentru fiecare ocazie!
 Aceste corturi, datorită sistemului de construcție modular de înaltă calitate, oferă o varietate excepțională de dimensiuni, forme și opțiuni de configurare. Distanta de la 3 la 50 de metri. Cameră single sau două etaje. Prin această metodă modulară de construcție, toate dorințele și cerințele dumneavoastră pot fi rezolvate rapid și economic.

Drumuri modulare
Drumuri modulare

Drumuri modulare

Vezi galerie

Drumurile modulare reprezinta o solutie rapida de a creea o suprafata de acces pentru proiectul Dumneavoastra fara a fi necesara investitia clasica in infrastructura.

Placile pentru protecția solului și drumurile noastre modulare sunt utilizate intr-o gama foarte variata de domenii: în construcții civile, lucrări de terasament, evenimente în aer liber, in silvicultura si agricultura, pentru accesul la sonde, la instalatiile de gaz sau pentru mentenanta retelelor electrice.

Soluțiile de drumuri modulare sunt foarte rentabile si se adapteaza pentru orice fel de teren. Utilizarile sunt dintre cele mai variate:

 • Drumuri si cai de acces temporare,
 • Plaforme de lucru si de depozitare
 • Traversari peste terenuri virane care nu permit decopertarea sau alterarea suprafetelor
 • Suprafete de calare pentru macarale
 • Acces pietonal sau pentru utilaje usoare
 • Protectia gazonului in stadioane in timpul concertelor

Modular Plus va ofera imediat, din stoc sau pe comanda o gama completa de solutii de drumuri modulare impreuna cu toate serviciile si logistica necesara proiectului Dumneavoastra.   

Hale modulare
Hale modulare

Hale modulare

Vezi galerie

Cladirile industriale modulare și depozitele temporare sunt utilizate în numeroase domenii de aplicare în cele mai variate domenii: de la depozitul în care bunurile sunt protejate de vânt și de vreme, până la clădirile de producție care sunt echipate cu ferestrele, porțile, rampe, piste de macara etc. Săli de vanzari reprezentative cu ferestre spatioase si o zona de intrare primitoare pot fi realizate fara probleme.

Clădirea modulară rapidă se bazează exclusiv pe următoarele aspecte: utilitate si flexibilitate, termen scurt de executie, simpla și economică?

Datorită montării extrem de rapide, hala modulara este soluția ideală pentru cerințele de spațiu acut. Este potrivit pentru companii din toate industriile și pentru multe aplicații - de la depozit la producție. Deoarece conceptul de sala permite o implementare fără probleme într-o locație diferită, versatilitatea sa crește din nou.