+4 0374 039 975

office@modularplus.ro

Str. Henri Coanda nr. 18A

Sibiu, România

Luni - Vineri

9.00 - 17.00

Galerii

Containere modulare
Containere modulare

Containere modulare

Vezi galerie

Constructiile modulare reprezinta cea mai eficienta modalitate de a obtine un spatiu locativ imediat. Containerele locative pot fi folosite de la module simple pentru uz individual pana la contructii modulare complexe etajate:

 • spatii administrative - birouri, spatii de productie, spatii de depozitare, etc
 • solutii pentru educatie - scoli, gradinite, crese, etc.
 • spatii comerciale, turism
 • constructii modulatre pentru locuit,
 • spatii sociale - cantine, centre de zi, spatii de recreere

Modular Plus proiecteaza si construieste containere locative personalizate nevoilor fiecarui beneficiar, avand diverse dimensiuni, dotari, nivele de izolatie, aspect interior sau exterior.

Corturi modulare
Corturi modulare

Corturi modulare

Vezi galerie

 Producem spații creative și funcționale pentru recepții, catering, saloane VIP, evenimente sportive și expoziții. Conceptia fiecarei solutii se face individual pentru a se potrivi nevoilor și cerințelor dvs.  La noi veți găsi cortul potrivit pentru fiecare ocazie!
 Aceste corturi, datorită sistemului de construcție modular de înaltă calitate, oferă o varietate excepțională de dimensiuni, forme și opțiuni de configurare. Distanta de la 3 la 50 de metri. Cameră single sau două etaje. Prin această metodă modulară de construcție, toate dorințele și cerințele dumneavoastră pot fi rezolvate rapid și economic.

Drumuri modulare
Drumuri modulare

Drumuri modulare

Vezi galerie

Modular Plus este distribuitor oficial SIGNATURE SYSTEMS GROUP LLC in Romania, Serbia si Bulgaria.

Signature Systems Group LLC produce și distribuie produse de înaltă calitate din materiale compozite, produse pentru pardoseli sportive, sisteme de protecție a gazonului și pardoseli pentru evenimente temporare, covoare și garduri. Produsele noastre inovatoare acoperă mai multe piețe - uz industrial pentru vehiculele grele, suprafețele atletice pentru școli și arene, podele modulare pentru toate tipurile de evenimente și pardoselile temporare de bază pentru aplicații militare.

Drumurile modulare reprezinta o solutie rapida de a creea o suprafata de acces pentru proiectul Dumneavoastra fara a fi necesara investitia clasica in infrastructura.

Placile pentru protecția solului și drumurile noastre modulare sunt utilizate intr-o gama foarte variata de domenii: în construcții civile, lucrări de terasament, evenimente în aer liber, in silvicultura si agricultura, pentru accesul la sonde, la instalatiile de gaz sau pentru mentenanta retelelor electrice.

Soluțiile de drumuri modulare sunt foarte rentabile si se adapteaza pentru orice fel de teren. Utilizarile sunt dintre cele mai variate:

 • Drumuri si cai de acces temporare,
 • Plaforme de lucru si de depozitare
 • Traversari peste terenuri virane care nu permit decopertarea sau alterarea suprafetelor
 • Suprafete de calare pentru macarale
 • Acces pietonal sau pentru utilaje usoare
 • Protectia gazonului in stadioane in timpul concertelor

 

Hale modulare
Hale modulare

Hale modulare

Vezi galerie

MODULAR PLUS reprezinta in Romania solutiile de hale modulare LOSBERGER - DE BOER

La intrebarea dacă o hală de metalica ar trebui construită utilizând un sistem modular sau un sistem permanent clasic raspunsul nu mai este doar o chestiune de timp, ci și costuri și durabilitate.

Spatiile construite folosind o metodă de construcție modulară sunt nu numai disponibile mai rapid ci sunt mai performante si mai adaptate în ceea ce privește costurile și parametrii ecologici.

Cu Losberger, alte două aspecte importante sunt adăugate la mix:

 • Losberger oferă o selecție unică de diferite tipuri de hale, de la halele modulare usoare cu asamblare rapidă la halele industriale cu o lățime liberă de coloane de până la 32 m, raspunzand astfel la enorma varietate de cerințe privind spațiul
 • Losberger Modular Systems GmbH este unul dintre cei mai importanti producatori de module de birou. Soluția combinată este un hibrid de hală și module de birou care se conectează direct si ofera o varietate de combinații posibile.

Toate solutiile noastre pot face parte dintr-o soluție combinată. Excelenta diversitate a aplicatiilor posibile este un argument cheie in favoarea halelor metalice de la Losberger. În plus, oferă numeroase avantaje economice și ecologice:

 • Scurteaza timpi de planificare
 • Scurteaza perioada de construcție datorită nivelului ridicat de prefabricare
 • Ofera solutii economice datorită costurilor reduse de construcție
 • Sunt sustenabile datorită posibilitatii de reciclare totala a materialelor folosite pentru constructii
 • Pot fi folosite solutii de închiriere sau de leasing pentru cerințe temporare de spațiu.