Suntem o companie tânară formată din personal dedicat cu mare experiență în Europa Centrală și de Est în domeniul construcțiilor modulare. Filosofia noastră nu este aceea de a încerca să impunem o anumită soluție tehnică ci de a găsi cele mai bune soluții personalizate proiectului dumneavoastră.

Misiunea noastra este sa producem cele mai bune contrucții modulare, perfect adaptate necesităților și bugetului clienților noștri.

Viziunea nostră este de a crea produsele care să reprezinte cât mai fidel proiectul clientului, nu să încercăm să convingem clientul că produsele existente reprezintă de fapt ceea ce își dorește.

Obiectivele noastre sunt simple: sa creăm pentru fiecare proiect în parte un produs care să satisfacă pe deplin cerințele clientului.

În activitatea noastră contează în primul rând calitatea produselor și a serviciilor oferite. Pentru asta Modular Plus este reprezentant oficial în România a unor brand-uri cu vechi tradiții în Europa și SUA în domeniul construcțiilor modulare și a drumurilor modulare.