+4 0374 039 975

office@modularplus.ro

Str. Henri Coanda nr. 18A

Sibiu, România

Luni - Vineri

9.00 - 17.00

Categorii produse

Productie si vanzare containere modulare personalizate

MODULAR PLUS este un integrator de produse si servicii modulare oferind o gama variata si completa de solutii pentru beneficiari din cele mai variate domenii de activitate. Folosirea conceptelor modulare ofera solutii imediate de infrastructura cu flexibilitate maxima la o calitate foarte buna.  

  • Containere Modulare Personalizate - sunt proiectate si construite conform nevoilor fiecarui proiect in parte. Modulele pot avea dimensiuni diferite, imbracaminti si culori variate iar inginerii nostrii pot adapta solutiile dupa necesitatile fiecarui beneficiar.
  • Drumuri Modulare - o solutie inovativa si usoara de a creea infrastructura rutiera sau pietonala acolo unde accesul este necesar pentru o perioada limitata de timp. Se preteaza la o gama variata de ocazii, de la evenimente sociale si concerte pana la construirea de infrastructura rutiera pentru utilaje grele.  
  • Hale Modulare - reprezinta o solutie optima pentru spatii deschise mari. Cu latime de pana la 18 m ce poate fi multiplicata si inaltime pana la 7,5m, halele modulare sunt solutia optima pentru gama variata de utilizari, de la spatii de productie si depozitare pana la puncte de show-room, sali de sport sau pentru evenimente sociale.
  • Corturi Modulare - reprezinta cea mai usoara solutie pentru creerea de spatiu imediat adaptat unei palete variate de necesitati, de la petreceri si evenimente sociale la conferinte si expozitii.   

Containere modulare

Constructiile modulare reprezinta cea mai eficienta modalitate de a obtine un spatiu locativ imediat. Containerele locative pot fi folosite de… mai multe detalii »

Drumuri modulare

Modular Plus este distribuitor oficial SIGNATURE SYSTEMS GROUP LLC in Romania, Serbia si Bulgaria. Signature Systems Group LLC produce și… mai multe detalii »

Hale modulare

MODULAR PLUS reprezinta in Romania solutiile de hale modulare LOSBERGER - DE BOER La intrebarea dacă o hală de metalica… mai multe detalii »

Corturi modulare

Producem spații creative și funcționale pentru recepții, catering, saloane VIP, evenimente sportive și expoziții. Conceptia fiecarei solutii se face individual… mai multe detalii »