+4 0374 039 975

office@modularplus.ro

Str. Henri Coanda nr. 18A

Sibiu, România

Luni - Vineri

9.00 - 17.00

Categorii produse

Productie si vanzare containere modulare personalizate

MODULAR PLUS reprezinta in Romania solutiile de hale modulare LOSBERGER - DE BOER

La intrebarea dacă o hală de metalica ar trebui construită utilizând un sistem modular sau un sistem permanent clasic raspunsul nu mai este doar o chestiune de timp, ci și costuri și durabilitate.

Spatiile construite folosind o metodă de construcție modulară sunt nu numai disponibile mai rapid ci sunt mai performante si mai adaptate în ceea ce privește costurile și parametrii ecologici.

Cu Losberger, alte două aspecte importante sunt adăugate la mix:

  • Losberger oferă o selecție unică de diferite tipuri de hale, de la halele modulare usoare cu asamblare rapidă la halele industriale cu o lățime liberă de coloane de până la 32 m, raspunzand astfel la enorma varietate de cerințe privind spațiul
  • Losberger Modular Systems GmbH este unul dintre cei mai importanti producatori de module de birou. Soluția combinată este un hibrid de hală și module de birou care se conectează direct si ofera o varietate de combinații posibile.

Toate solutiile noastre pot face parte dintr-o soluție combinată. Excelenta diversitate a aplicatiilor posibile este un argument cheie in favoarea halelor metalice de la Losberger. În plus, oferă numeroase avantaje economice și ecologice:

  • Scurteaza timpi de planificare
  • Scurteaza perioada de construcție datorită nivelului ridicat de prefabricare
  • Ofera solutii economice datorită costurilor reduse de construcție
  • Sunt sustenabile datorită posibilitatii de reciclare totala a materialelor folosite pentru constructii
  • Pot fi folosite solutii de închiriere sau de leasing pentru cerințe temporare de spațiu.

Hale modulare TRANSFER EXPRES

LOSBERGER - DE BOER este lider in construirea de hale pe structura modulara, fiind recunoscuta calitatea si fiabilitatea solutiilor oferite. MODULAR PLUS, partener oficial LOSBERGER-DE BOER ofera in Romania Halele Modulare TRANSFER EXPRESS. Conceptul a fost dezvoltat pentru a raspunde intrebarii: cum se poate ajuta în scurt timp într-o manieră simpla și în același timp economică în cazul unei cerințe urgente de spațiu? În special datorită asamblării extrem de rapide… mai multe detalii »